Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2009.07.25. 15:31 winninger jolán

Levél Gy-nek II.

Kedves Gy.

 

A helyzet nálunk továbbra is változatlan, nyaralós pozícióban vagyunk, hangulatunk töretlen. Megkezdődött a zenei fesztivál, a strandot már egész héten kalapálták, ezért a legkisebb törülközőhelyekért is harc volt, majdnem, mint Adrián három éve, amikor reggel korán le kellett menni a partra, hogy legyen helyünk. Szóval fesztivál hangulat van mindenhol, sajna Hajas törekvései érvényesültek idén, így kisebb a party time, mint eddig, ráadásul a svájci csapat sem jött, hiába próbálja mindenféle ütős csapat a haknikkal feldobni a város hangulatát.

 

Egyébként a szervezők idén karszalagos rendszerrel készültek, este tízig kell belépőt venni. Tala mellé beállítottak a szegény, fél ketyós fiú mellé egy kigyúrt srácot és egy timsóba áztatott tyúkot, akik figyelik, nem slisszol-e be valaki. Komolyan, olyan készültség van, mintha Madonna koncertre készülnének, bár eddig én csak a Somlóról tudok, ami azért nem akkora "trúvájl". Amúgy ők, azaz Somló már egész héten lent nyaralt a családjával, a Pikiék etetik őket, csak remélem, hogy este nem volt a központban, amikor a karaokis sráccal előadtuk a "neked írom a dal" című remekbe szabott számot, ez volt az est fénye egyébként, még improvizáltunk is. Mellesleg teljesen megértem, hogy eddig hamar vége volt a "dalnak", fél kettőkor hirtelen túl sok lett a mikrofon, Sztankó mindenféle hülye dalt kért és hozzám dobálta az egyiket, én meg nem is ismertem a számokat (a dalok végére megtanultam:).

 

 

Hajnalban aztán olyan szél lett, hogy lebontotta a Rezedát, így sietve távoztunk, majd megérkezésünk második percében leszakadt az ég. Hogy a véletlen műve volt, vagy valaki gyorsított egyet a kalap témán, nem tudni, mama eddigi tóbiás sapkáját elröpítette az orkán és jól megázott, ezért kemény lett, s a hat éves, amúgy is megviselt állapotán nem segített ez az akció. Ma Ferivel közös erővel ráerőszakolták (mama) a mol-os röpi labdára, hogy kitáguljon, de sajnos elszakadt, s egy "bocsánat" után félórás filmszakadás történt a Vilma utcában, annyira röhögtünk. Így, a múltkori vállalhatatlan kalapvásárlás után, most újabb körök következnek, szerintem Mária és Keresztúr egy emberként lélegzik majd fel, ha pontot teszünk az ügy végére.

 

Ma, Panna tiszteletére névnapi köröket futunk, tricky puttty vadászat közben teljeskörű felvilágosítást kaptam a sarki játékboltos sráctól az idei társasjáték felhozatalról, tricky putttyunk nincs (tudod, az a gyúrma, ami a szönyegbe és ezer polly és legó darabba ette magát), de már fogtam új rubik gömböt a kezemben.

 

Ma egyébként nagyon csönd van, Bettina és Ricsi a hegyen vannak, tegnap nekünk is mennünk kellett volna, K.L. invitálására, de elsunnyogtuk, csodás kép lett volna pedig, ahogy Feri is a Hegyen van. Andris ma egész nap játszott, egyedül, nem merünk hozzá szólni, nehogy kiessen a ritmusból. Ma is próbálkoztam egy mozis ajánlattal, de nem veti szét a kölyköket a lendület, így leszavaztam, este a szokásos program lesz. Ma azonban önkritikát gyakorlok és nem megyek Rezedába, ahol képzeld, nem volt semmilyen pálinka, nem értem a Gézát néha. Az élő zene sajnos megszűnt a kis kocsma előtt, kár érte, mert jó volt.

 

 

Várunk haza

 

Csókoltat,

 

Családod

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr821267818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peppermint 2009.08.06. 20:38:05

Ugye nem mondod, hogy Máriafürdőn/Keresztúron nyárlottatok???

(31 éve ott sülünk a napon.)

winninger jolán 2009.08.06. 22:35:18

de de:) Pingvin cukitól 100 méterre lakunk. Ti? Mindig is mondtam, hogy Mária a világ közepe:)

peppermint 2009.08.07. 20:42:59

Hát még ilyet?! Mi a falu másik (keleti)végén, de a Pingvin az az origó. :-)))
Azért érdemes 4-5 km-t kerekezni!

Tegnap előtt jöttünk vissza onnan, nem kis bánatomra. Hétfőn már dolgozom...

winninger jolán 2009.08.12. 00:37:17

Olvasom ám, csak nagyon lassú a netem, lusta vagyok nekiállni blogolni:)
Szóval a csatornaparti fagyis már messze jobb, mint a Pingvin, de ez annyira közel van, meg amúgy minden, hogy fél perces távolság. Pedig mi is itt voltunk ám, meg még vagyunk is, majdnem szeptemberig. Majd szólj, ha megint itt lesztek:)

Gy.. 2009.08.12. 09:22:22

Kicsit késve, de köszönöm!
süti beállítások módosítása