Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2011.07.02. 16:52 winninger jolán

Vakáció

Már a harmadik hétvége, hogy megszakad a szívem a szomszédainkért, akik közül sokan kemény pénzt fizetnek azért, hogy a teraszon ülve üveges szemekkel nézzék a sötét felhőket és fákat, ahogy az orkán tépi őket. Minden évben csomó hülye cikk szüketik arról, hogy mi a jobb, az Adria, vagy a Balaton, most végérvényesen eldőlt a kérdés (Gy. ránézett az órájá, amikor kifejtettem neki, hogy akkor jegyezzük fel az időpontot). Hogy lenne a Balaton jobb, amikor sejtelmed sincs, hogy mikor lesz szar idő, viszont a szabadságod már májusban, vagy előbb beírod, hogy végül nézd a hullámokat egy fagyos padon a nihill közepén.

Mi egész nyáron lent vagyunk, ha valami fontos megbeszélés van, akkor megyek csak haza, de idén például egy kezemen meg tudom számolni, hányszor fürödtek a gyerekek a balcsiban.Persze az Adriára is délre érdemes menni, ha biztosra akarunk menni. Minden évben csodaként élem meg, hogy akadnak fent a sötét felhők Split fölött, hogy a zimából a mediterrán nyárba érkezzünk.

Persze, ha megkérdeztek, azt mondom, hogy a Balaton a jobb, hogy itt költsük el a fizetésünket, itt hajtsuk a GDP-t, meg ilyenek, amúgy meg nemcsak a Balaton van itthon, hogy ezt megtegyük...

Holnap hajnalban tehát behajtogatjuk magunkat a nem kevés cuccunk mellé, hogy 14 napot töltsünk a tenger mellett 100 méterrel a csapkodó hullámoktól. Csak kicsit izgulok, hogy az elmúlt 4 év jó szériája megszakad és idén szar idő lesz, mert olyan nincs, hogy négy éve egyszer láttunk csak felhőt az égen... De így, vagy úgy, jó lesz, célba vesszük idén Dubrovnyikot is, megígérte Gy., betervezzük, ha már a hajóút Ankónába, vagy Velencébe olyan drága volt, hogy akkor sem venném meg, ha valaki kifizetné nekem. És még csak dolgoznom sem kell. Sokat legalább is, csak néhány cikket kell legyártanom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr953032866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása