Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2011.02.14. 09:17 winninger jolán

Film, film, film

A King's Speech-ről azt írták, hogy nem érdemli meg azt a fene sok oscar jelölést, szerintem pedig de. Először is, nemcsak azért, mert Mr. Darcy megint egy elesett, támogatásra szoruló, ám de lábujjig férfi, hanem mert akkorát alakít, hogy húúú, kézenfogva a másik faszival. Meg egyáltalán. Aztán maga a sztori is szenzációs, mit neki háború, mit neki a romantikus szerelmi történet a másik testvér vonalon, ami egyébként a britek egyik kedvence, szerelemből elhagyott koronával, haj haj. Szóval olyan volt az egész, mint egy fekete-fehér, ügyesen exponált kép, ahol a pohár közel van és éles, az alkoholista pedig a háttérben van elmosódottan. Régen láttam ennyire összerakott filmet. Csak lábjegyzetként említem meg azt is, hogy még a színészek is hasonlítottak az eredeti arcokra, VIII. Edward pölö és Wallis kiköpött az eredeti. De ez végülis tök mindegy.

Megnéztük a Black Swant-t is, nekem kicsit csalódás volt, mert nagyon sablonos volt és végig vártam, hogy valami történik majd, olyan, amire nem számítok. De nem, viszont a képek azért rendben voltak, még akkor is, ha Natalie Portman seggbe puszilt arccal játszotta végig, mert hát ez volt a dolga.  Egyébként nyelvi fejlődésemet mutatja, hogy utólag fel sem tűnik, hogy angolul (felirattal) néztük. Persze továbbra sem tudnék megszólalni, de legalább már beszélhetnek hozzám.

Ha már film, akkor meg kell jegyeznem, hogy a Breaking Bad-et is kivégeztük, megint nagyon jó volt,most várhatunk júniusig. Meg a Dextert is. Nem is tudom, hogy mit nézzek.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr602659690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása