Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2010.12.30. 20:34 winninger jolán

BUÉK előtt

Hányingerem van a lila laptoptól és a telefonom internetes funkciójától is. Sőt, magától a telefoncsörgéstől is idegbajt kapok, aztán visszaszippant a szociális jólneveltség minden harmadik csöngés után. Talán azt jelenti mindez, hogy jó a karácsony, meg jó volt, annak ellenére, hogy a tököm volt ki a boltbarohangálással, miszerint még egy kis margarin, jaj a sütőpor, faszom, bejgli kiment a fejemből. Tulajdonképpen minden jó volt, sőt! A műfa alatt volt minden, amit szerettünk volna, meg még annál is több, a három nap végelláthatatlan játékban folyt össze, rokonlátogatásokkal közbetűzdelve.

A macska beszokott, igazán cuki darab, azt pedig csak lábjegyzetként említem, hogy míg a gyereket 2 és fél évig szoktatjuk szobatisztává, ez az öntudatos miákulum már az első két órában az alomba talált.

Nem hiányzik az ovi. Nem hiányzik a suli. Gy. munkája sem, igaz, hosszú órákra beszippantja a multi szelleme, de legalább inthonról.

Gy., azaz a Jézuska az idén is brillírozott. Könyvtárjegy helyett a világ legjobb ajándékát kaptam, s bár vérzik a szívem a tömött könyvespolcok miatt, az e-book az utóbbi évtizedek legzseniálisabb találmánya. Azóta, ha nincs a kezemben, elvonási tüneteim vannak, de sorbanáll érte Gy. és Panna is. Angol ponyvát például kiválóan lehet vele olvasni, a beépített szótár miatt, ennek örömére Sookie és a vámpírok beszippantottak. Szókincsem ugrásszerűen bővült olyanokkal, mint Shape Shifter, Were, egyszóval a mindennapi életben rendkívül hasznos szavakkal. Is. 

Nekem már csak az egészség hiányzik, mert még mindig nincs. Karácsony éjjelén befulladtam, az eddigi puff márcsak négy órára hozott enyhülést, az ajándékokat sipoló tüdővel bontogattuk. Ilyenek ezek a rohadt melegfrontok. Gondoltam akkor, mert a takony lógott odakint, aztán ma éjjel megint befulladtam, miközben olyan hideg van kint, hogy röptükben megfagynak varjak. Igaz, tegnap előtt levertem a láncokat, oldalfájással, mellhártyákkal, fájdalomcsillapítóval és minden veszélyfaktorral dacolva. Itt ülök most sípolva, várom, hogy újra fújhassak, dehát ez volt dal ára.   

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr352549141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása