Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2010.06.10. 08:02 winninger jolán

Szétesve

Tegnap alapvetően jó napunk is lehetett volna, de sajnos, igaz csak nyolc nap után, de kicsit elfogyott a türelmem, lehet, hogy a meleg miatt. Ez a második hét, amikor reggel, legkésőbb fél kilencre be kell fejeznem a napi cikkemet, mert utána Andris beszédéé a légtér, ennek következtében, már kilencre szétesem agyilag. Utána 10! percenként váltjuk a programot, max. 15. Persze nem gubbasztok full time mellette, de semmi hosszabb ideig tartó dologba nem tudok belecsapni, tegnap pedig muszáj volt kitakarítanom, mert már gyűlt a mocsok rendesen. Na, ez betette a nagyajtót. Ma újítok, megveszem a legkisebb medencét, amit föl is tudok fújni és nem kell egész délelőtt vizet hordani bele és Bundi ma lében fog ázni! Sajnos a lavorozás nem elégítette ki az igényeit, 10 percig kötötte le a legofigurák áztatása. Ja, és hogy képzelem egyáltalán, hogy ő levetkőzik a kertben kisgatyára, bárki, értem, bárki megláthatja Magyarország legszebb férfi felsőtestét!

Tudom, hogy idiótaság a gyerekeket összehasonlítgatni, de néhá eszembe jut. Például az, hogy amikor a Panna ennyi idős volt, hirtelen vágy fogott el, hogy megint kisbabázzak, miközben dolgoztam teljes munkaidőben és diploma előtt voltam, de volt még szusszanásnyi időm és energiám, mert volt egy gyerekem, aki képes volt 10 percnél több időt magával foglalkozni és a belső világával. Andris minden szórakozását a külvilágtól várja, ebben pedig nem segített a több év kreatív rávezetés. Olyan, mint Gy., folyamatosan a környezetétől kell az energia, hogy érezze, hogy él. Energiavámpírok! És bár gyerekekkel Andris kiválóan eljátszik és élvezi is, a szoknyámon való ülés eddig, a szomszéd srácokon kívül, igazán elzárja a normális szocializációtól. Néha határozottan kétségbeejtőnek érzem az állapotokat, tegnap este úgy voltam, ha még egyszer valaki hozzám szól, azt kinyírom! Legalább 5 percig ne beszélne!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr402070780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása