Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2009.12.23. 10:35 winninger jolán

Konyha

Tegnap délután beszippantott a konyha. Több év összeszorított-szájú konyha őrület után idén jöttem rá arra, hogy ezt önszántamból és örömmel csinálom. Egyébként, az igazi az lenne, ha rákot és kaviárt, hasékat, valamint kimondhatatlan nevű dolgokat varázsolnék az ünnepi asztalra, de félek, a kutya nem enné meg. Megjegyzem, tényleg nem enné meg a kutya sem, félteném tőle.

Szóval maradok a néger kockánál, zserbónál, mézeskrémesnél és a majonézes krumplinál, mindenféle hússal. Meg húsleves és töltöttkáposzta is lesz, halászlével. Este pedig, miután felakasztottuk a csizmánkat a szögre, megpödörjük a bajszunkat és kinézünk a nagy magyar pusztába.

Ma reggel egyébként egy futárra ébredtem, aki mindenféle testápolót hozott az egyik munkahelyem jóvoltából. Ezúton köszönöm, így ébredjek mindig, jövőre akár fordítva is lehet, a testápóló hozhatja a futárfiút. Na, visszamerülök a konyhába.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr461617507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása