Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2009.05.04. 10:23 winninger jolán

Négy nap bitek nélkül

Történelmi dolgot műveltem az elmúlt négy napban, száműztem az életemből az internetet, vagyis inkább az elérhetőséget. És csodás volt. Csütörtökön nyakunkba vettük a puttonyt és Nyíregyházáig meg sem álltunk, csomó gyerek, meg régi cimbora, jó is az. Azaz jó volt. Úgy gondoltam, mivel határidős dolgaim vannak, elviszem a laptopot, egy-egy órácska csak belefér, aztán péntekre tele lett a f@szom. Van olyan mail cím ugyanis az outlookomban, amit ha meglátok, erősen megemelkedik a vérnyomásom, pedig isten uccccse leszarhatom, de valahogy nehéz kivonnom magam a céltalan és legfőképpen agy nélküli beszélgetésekből. Szóval választanom kellett, vagy felzaklatom magam körül a pihenni és szórakozni vágyó családomat, csak mert egy idióta baszogat, vagy megpróbálom leszarni. Gy. végül cselhez folyamodott és kiiktatta a telefonomból a hozzáféréseket, így vasárnap estére azt is elfelejtettem, hogy mi az a munkahelyi stressz. Nem fárasztanék senkit 10 gyerek és a hozzá csatlakozó szülők tömény négy napjának lebontásával, a lényeg amúgy is isten király volt. Tegnap este ültünk, álltunk a bokáig érő gyerekmedencében, néhányan kissé másnaposan és próbáltuk felügyelni, hogy a kölykök ne fulladjanak bele a lébe. Ahogy néztem a sok ismerős arcot, azon kezdtem röhögni, hogy tíz éve egyrészt ilyenkor még javában józanodtunk, nem hogy fürdőztünk, másrészt annyira szürreális néhány arcot látni, ahogy belassulva gyerekezik, olyanok voltunk, mint egy csorda, akik mínusz kettővel merednek a semmibe:D Öregszünk, na. Bár ha jobban belegondolok, régen is olyanok voltunk mint egy csorda, csak sokkal idegesítőbbek:)

 

Nagyon furcsa látni amúgy a piciken is az ismerős vonásokat, összekeverve, de mégis jellegzetesen. És az is olyan futurisztikus, ahogy együtt játszanak. Hiába na, ültünk egy kicsit az idővonaton és kihajoltunk az ablakon.

 

Szösszenet a hétvégéből:

 

" V.: Nehéz lesz már a mai gyerekeknek, az a sok drog,meg az alkohol, ami sikk, már más világot élünk - nagy korty a sörből.

 

P.: Igen, nem is tudom, hogyan tudjuk majd meggyőzni őket, hogy csomó minden hülyeség, ami szerintük jó. Én sem hittem a papámnak. - cigi bánatosan elnyomva.

 

T.: Á, majd ők is megoldják.- Nagyfröccs le.

 

P.: Igazad van! -Bizakodva újabb sör rendelése.

 

K.: Igen? Te mit csináltál, nem engedtek el, kimásztál az ablakon!

 

P.: Te meg bemásztál...

 

(megoldókulcs az emlékeink között:)))))))))

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr631101751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása