Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2016.08.29. 23:42 winninger jolán

08.29.

Ha tehetném, a gyerekeket egyből a strandról vinném évnyitóra, de persze nem, így valamennyire konszolidálódtunk. Ez azt jelenti, hogy az utolsó pillanatban 48 óra alatt kétszer mentem a balatonra, hogy felhozzak mindent és mindenkit, így itt pihegünk a lakásban újra. A házban egyébként valami új terepfoglalási játék lehet, mert szinte minden emeleten felújítanak az új lakók, akikből van vagy öt, már nem is számolom. Ennek örömére nekem mutatkozott be a szemközti lakó nagy boldogan, akivel másfél éve fixen egy helyen vagyunk, de lehet, hogy ez is a játék része.

Visszatérve az iskolára, nem is értem, hogy mi zajlik ilyenkor, minden szülő és gyerek pont úgy viselkedik, mintha nem tizenöt új füzetet és ehhez, valamint a könyvekhez tartozó borítókat, néhány színesceruzát festéket és ilyeneket kéne venni, kétévente tolltartóval és táskával. Hihetetlen rablás és halmozás folyik minden szinten, a médiának pedig az édes anyukáját, hogy a reklámokban cselesen rejtik el, hogy hitelt vegyél fel az évkezdéshez. Ami egyébként reális, mert még mindig nem keresünk eleget és ez mennyire szánalmas, hogy egy nagyobb ápiszbevásárlás hazavágja a nagy magyar átlagot.

Gyerekeim szépek és okosak, a nagyobbikat csak az utolsó három hónapban iskolai keretek alatt (nem között) egyszer az erdőben akarták elveszíteni, egyszer pedig a Dunába veszni hagyni próbálták, de halál komolyan, kíváncsi vagyok mivel próbálkoznak legközelebb, hogy biztosra menjenek.

A nyár kiváló volt. Mindenki pihent és nyaralt, picit én is. Sok filmet néztem és sokat olvastam, de ha jövőre engedik, hogy non stop 11 napot dolgozzak a nyaralás zálogaként, lökjetek a kútba, mert a tizenegyedik napon az őrülés jeleit mutattam.

Sok mindent le akartam sokszor írni, amikre most nem emlékszem. Az egyik valami olyasmi volt, hogy a szerelem olyan, mint a csillámpóni, kívülről nagyon vices és hatalmas idiótaság, belülről meg vattacukor. pillecukor Disney chanel. Hát ilyenek.

Szóval visszatértem, persze már ha maradt valaki, aki olvas. Azt pedig, hogy Pannával három perc alatt milyen forgatókönyvet írtunk a trottyos ruhám ihletésére, majd legközelebb.

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3711660926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása