Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2011.10.11. 10:40 winninger jolán

Feltaláltuk a spanyolviaszt

A hétvégén megváltottuk a világot Gy-vel, ki-ki a maga érdeklődési köre szerint.

Én a filmletöltések ellen, vagy mellett találtam fel a spanyolviaszt, hogy mégis hogyan lesz pénze az alkotóknak. A baj az, hogy az egész bevételelosztást új alapokra kell helyezni és igazán nem tudom, hogy mennyi pénz mozogna, de az irány már jó. Mert az egyértelmű, hogy a letöltéseket nem lehet megállítani, szóval valahogy legalizálni kell és központosítani. A filmeket tehát valamilyen olyan oldalon kell elérhetővé tenni, tényleg ingyen, mert nem fog senki még egy dollárt sem fizetni, ha teljesen ingyen egy másik oldalról meg letölti. Szóval, a nagy tőkén ülő erős cégeknek kell finanszírozni a filmeket, a saját oldalukra feltéve osztanák meg a nézőkkel, beépítve saját reklámmal, vagy tartalommal, de talán az sem kell. Innen pedig jó minőségben, gyorsan lejön a cucc, így minek menjek torrentre, ha adva van egy hely, ahol megnézhetem és még a filmeseknek is jó, mert ebből lesz bevételük. Akié az oldal pedig kattintást kap, beépítheti a reklámot az első fél percben, vagy mittudomén. Így a nagy márkák fogják szponzorálni a filmet, akinek a készítői arra hajtanak majd, hogy minél nagyobb látogatottságú oldalon lehessen elérni majd a filmüket.

Gy. nem kisebb kérdést feszegetett, mint az időutazást. Szerinte megoldható, de egészen máshogyan kellene megközelíteni, mint ahogy. Mert ugye mi rezgéseket bocsátunk ki, mint minden a Földről, ami nyomot hagy az űrben is. Tehát minél messzebb keressük ezeket a jeleket, rezgéseket a világegyetemben, annál régebbi jeleket találnánk, amiket elég lenne valahogy dekódolni és akár a római, vagy egyiptomi időkből is adást kaphatunk. Sok persze a kérdés, hogy milyen jeleket kellene keresni és ezeket hogy lehetne vizualizálni és ráadásul mindez csupán elérhető és látható információ lenne, na de akkor is!!

A válaszom a kérdésekre egyébként, hogy nem, nem fogyasztottunk semmit, csak nagyon kreatívak lettünk a vasárnapi egész napos pihenéstől. 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr943293812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása