Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2011.08.03. 10:31 winninger jolán

Hétköznapok

Egy igazán hosszú bejegyzésem úszott el a semmibe, hogy rohadna meg a blogmotor, amikor végre ide esz a fene, baszakodik. Na, mindegy, lehet, hogy ez volt a cenzúra...

Tömörített verzióban ismét lekörmölöm. Megint balcsin vagyunk, minden kocsiba jutott egy állat és egy gyerek, mert nem merjük őket összeengedni (az állatokat, enm a gyerekeket). Meg mert akárhányszor kocsi nélkül voltam lent, valakit egyből orvoshoz kellett vinnem busszal, emlékezzünk a vérmérgezésemre és Panna fülcirkuszára.

Napok, mit napok, hetek óta melegítőben vagyok, nem is az enyémben, hanem Pannáéban, a hajam vállalhatatlan, igaz, már nem legófigura, de nő megállíthatatlanul. A lábam újra gyantára vár és egyéb területek is, amit most már biztos, hogy jobb helyeken altatásban végeznek. Az egyik szemem kislabdává dagadt valamitől és jön a parlagfű szezon, amit a tüdőm sípolással ünnepel (na meg a törvénytelen mulatozásokat és bringázást) Egy hét puff, mert megfáztam az esőben és azt mondták ilyenkor kell, nem vagyok semmi jónak az elrontója.

Dolgozom. Azaz dolgozgatok. Köttetett egy szerződés, ami hosszú ideig ismét megnyugtathat. Mindig apám jut eszembe, aki az egész életét ezen a hullámvasúton töltötte, mert a vállalkozás, már csak ilyen. Végül a svájci frankkal kell kezdeni valamit, leginkább venni kéne, még most, háromszáz alatt, hogy ne csak sírjunk a hitel miatt, hanem az egyik szemünk legalább nevessen. Ne dáridózzon! A hírektől pedig tartózkodjunk, mert nem egyéb az egész, mint jól menő cirkusz, inkább olvassunk, mert olvasni jó ( ezt mondta a héten a könyvtáros is, biztos ki volt írva a falra). Spiró után a Via Mala olyan, mintha Romanat olvasnék, apró miszlikre tépném legszívesebben a könyvet a főhősök egyértelmű jellemábrázolása és dühítő hülyeségei miatt. Nem baj, hamarosan újabb Závada jön, Milotával.

A teljes agyhalálnak megadva magam Walking  dead-et néztem, mert imádom a zombi filmeket, még akkor is, ha semmi, de tényleg semmi értelmük sincs. A maszkmester biztosan nagyon örülhetett a munkának, hát igen... És persze újra Office és már csak az a kérdés, hogy van-e élet Michael Scott után. Szerintem egyébként nincs.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr123122324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása