Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2010.01.11. 09:26 winninger jolán

Szociológia

A sorbanállás a legjobb szociológiai tanulmányok egyike. Ha lassabb a pénztáros, mint kellene, néha még arra is van időm a szalag mellett ácsorogva, hogy mélyrehatóan elemezzem az előttem lévő kosarának tartalmát, s abból komoly következtetéseket vonok le:

Például remekül meg lehet állapítani, hogy kinek van otthon gyereke és kinek nincs, persze a túró rudikból, és meglepetésszeletekből egyáltalán nem is nehéz. Aztán az is a nagy igazságok egyike, hogy a húslevest, még az egyedül élő szinglik is a hétvége kötelező ételének tekintik. A testsúly és a kosár szénhidrát tartalma is erős összefüggésben van: Érdekes módon, a malactestű versenyzők fehérkenyérrel, cola-val, több tonna hússal és egyéb meghatározhatatlan dologgal pakolják fel magukat ( tarcsai auchan egyébként melegágya a rosszul táplálkozó magyaroknak), bár gondolom, ezekkel a megfigyelésekkel nem nyerek Nobel-díjat. Pénteken előttem állt egy magas, jólöltözött tyúk, a pénztáros pedig sokat vacakolt. Túrógombócot és húslevest készült főzni, valamint valamilyen csirkét, a mennyiségből ítélve, tök egyedül. Nagyon jó cuccok voltak rajta, szóval nyilván egész héten, valamilyen fontos beosztásban talpal, hétvégén meg ül mint a nyúl a fűben egyedül otthon. Kicsit irigykedtem rá, aztán nagyon gyorsan elszégyeltem magam, egy nap egyedüllét után megőrülök, meg aztán igazán jófej családom van. Lassan olyan leszek, mint a Toto kutya az Ózból, amikor kinyomozza, hogy Óz nem is varázsló, hanem ember, aki szereti a csirkét...

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr51663041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monsterwoman1 2010.01.11. 11:51:39

hm. péntekenként az én kosaramban is találnál húslevesnek valót, teljesőrlésű és biocuccokat, kólát (zérót),esetenként nádcukrot.túrórudit nem (vagy nagyon ritkán).Pedig szerintem te simán a malactestűek családjába sorolsz engem...(tekintve, hogy időnként magaddal sem vagy elégedett)Szóval ezen most kiakadtam.Meg amúgy is utálom a sztereotípiákat.Azért remélem, nem küldesz el a p...-ba, mondván, hogy ez egy szubjektív blog:P
(a kismamás cikk tetszik.A fotók is nagyon jók.)

winninger jolán 2010.01.11. 12:24:06

Á, nem küldelek. Majd megkapom Gy-től is, hogy írásban nem köcsögölünk, nem minősítünk, nem kurvázunk és barátai, sőt, uri nő nem mondja, hogy rizsa.
Egyébként tudod hol kezdődik a malac test? 100 kilónál. a magunkkal való megelégedés pedig más tészta. Egyébként én szeretem a sztereotípiákat, mert lehet dobozolni velük és megcáfolni őket, és gondolkodni rajtuk és megkeresni a miérteket és a válaszokat.
Köszi a dicséretet, a kép még Jasper kutyát is megörökítette, akitől nem válunk meg egy pillanatra sem:)
süti beállítások módosítása