Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2009.10.20. 09:33 winninger jolán

Filmmúzeum

Nagy fájdalmamra a Keresztapa utolsó részébe is sikerült belealudnom, persze, ha fél kettőig tart, nem is csoda. Egyébként az ilyen dolgok hiányoznak a legjobban a felnőtt életemből: Ha olyanom van, végig nézni egy trilógiát egy seggel. A Gyűrűk urára évek óta készülök, de arra ugye egy nap kellene, ráadásul, ha véletlenül (évente 1-2 nap, amit vidékre paterolt gyerekkel töltünk, mert mindenhová visszük-megyünk velük) szabadok vagyunk, akkor valamilyen teljesítményorientált dolgot csinálunk. Ezzel egyébként nekem időről időre bajom van, mert egy részt tudom, hogy értelmesebb időtöltés sportolni, mint fulladásig zabálni magunkat, aztán feküdni és ilyenek, de néha azért jól esne csak úgy lenni.Mindegy, a Keresztapára visszatérve, kénytelen voltam megnézni a neten, hogy mi lett a vége az egész sztorinak, de nem lett teljesen világos, csak annyi, hogy meghal a végén az Al Pacino. Egyébként nem is baj, hogy nem jutottam el idáig, olyan vége hangulata volt az egész utolsó résznek, és egyébként minden hosszú, több részes cuccnak, lélekben folyton búcsúzkodik az ember. Al Pacino egyébként minden állapotában tökéletes, fiatalon is és öregen is, szóval, ha valaki életerő pontot akar nekem adni, egyszer leül és egyhuzamban megnézi velem a három részt, egy marék ropival.

Ha már film...Vége a nyárnak és újra előbányásztuk a letöltött sorozatokat. A Szökést ugye felfüggesztettük nyár előtt még, most megpróbáltuk átérezni ismét a lendületet, de annál nagyobbakat már csak az adásszüneten tudtunk aludni, mint a harmadik évad második felén. Olyan az egész, mintha rögtönöznének a színészek és nem lenne semmi sztori. Aztán elkezdtük a Tudors-t, ezzel semmi baj, kiváló, csak hát 8 rész az egész, szóval spórolunk vele, szigorúan napi egy adaggal haladunk, különben hamar vége:)

Én várom, hogy le legyen töltve az Office, de Gy. még nem mozgósította magát, pedig már másfél évad lemaradásom van, mindegy, úgy is rövid részek, meg aztán majd dőzsölhetek, időm pedig nincs is annyi most. Kacérkodom a 24-el, de nekem nagyon száraznak tűnik, pedig sokan szeretik és jó sok része van, lehetne nyújtani esténként:) Egyébként, ha valakinek van ötlete, ossza meg velem, kivéve a hajótöröttes (Sziget, vagy mi a címe?) és a Heroes, mert az nem köt le. Múltkor belepillantottam az AXN-en a Shields-be, annyira nyomasztott, hogy tudom, mi a vége, nem is tudtam nézni. Pedig az eddigi legjobb sorozat volt...

Konzumidióta estéinkről továbbugorva, tegnap bebizonyosodott, hogy tényleg ideje lenne már felújítani a házat kicsit. Ki akart jönni egy fotós, hogy a gyerekekkel csináljon néhány képet az egyik újságba, s hosszas töprengés után, hogy melyik fal elé ültetném és mutatnám be a nagyvilágnak magunkat, rájöttem, hogy előbb vinném ki őket a kertbe, egy tűzfal elé, mint hogy ezzel szembesítsem az olvasóimat:) Mert lábjegyzet ugye nincs, hogy ez egy parasztház, csak elnyomjuk a hangulatát:)

 

Ezek mennek...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr351462517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása