Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2009.07.24. 11:20 winninger jolán

Üdvözlőlap Gy-nek

Kedves Gy.! A Balatonnál továbbra is minden ok, szerencsére még mindig jó az idő, így éjjel-nappal strandolunk. Mióta hőség van, délelőtt is kimegyünk a tóra, igaz, tegnap írnom kellett (hangzavarban pedig lassan megy és folyton újra kell kezdenem minden mondatot), ezért ez a dolog a mamára hárult, ő meg ugye nehezebben bírja a kiképzést (meleget). Ráadásul estére nagyon ki is készültek, két bolond gyerek rohangált a zenesátor körül, villogó izékkel. Mivel kilencen vagyunk, a zaj állandó, képzeld, a mi gyerekeink a legbékésebbek, ez is ritka.

Én a nagyok szobájában kaptam ágyat, akiknek el van tolódva a bioritmusuk, délután ébrednek csak fel, hajnalban pedig képesek neki állni filmeket nézni. Engem meg nyomaszt már nyolckor, hogy a gyerekek lent felébredtek, ezért felkelek én is, szóval az agyam már kezd letompulni. Tegnap jó nagy szél volt, a partról fújt, így hullámok nem voltak. Feriék bementek a gumicsónakkal, aztán alig tudtak kijönni, jól meg is ijedtek. A Ficek sátrát is lebontotta, szerencsére mára már elmúlt.

Ma majdnem elmentünk moziba, de testületileg leszavaztuk, Bettina legnagyobb bánatára, aki amúgy elég nehezen integrálható békés emberek közé. Éppen ezért, nagyon várjuk már a Ricsit, hogy végre ráirányulhassanak a hisztirohamok.

Tegnap mamának sem volt túl jó napja, még mindig kalap túrákat tart, de szerintünk nem gyártanak olyan fejfedőt, amit ő megvenne, mindenesetre lelkesen portyázik a boltokban. Este Bencével és Pannával bekísértük, ahol majdnem leette szegény eladólány fejét, mi Bencével röhögőgörcsöt kaptunk és kifordultunk a boltból. Kalap továbbra sincs.

Reggeltől estig eszünk, vagyis délutánig, amikor inkább iszunk, de csak módjával, a nagy meleg miatt. Bence ma reggel elment Sóstóra, így az esti vízipipa szürcsölés is szünetel, szegény szomszédok négy napja hallgatják a kuruttyolást.

A gyerekek Mónikáékkal kiválóan elszórakoztak, ha éppen találkoznak a strandon. Panna már nagyon jól úszik, néha izgulok, hogy nem bukik fel egy-egy merülés után, de remekül csinálja, Andris is. Már őt is szuperul el lehet dobni messze a vízbe, egyedül a Bence nem dobálhatja, mert utána fulladozik. Panna tegnap indult a pingpong versenyen, Mónika kiverte. Én hazavágtam Agát és Bencét is, azóta nem játszanak velem. Jó szolgálatot tesz a Betadin is, ma reggel tenyéren szúrtam magam késsel, a tavalyi vérmérgezést elkerülendően alkalmaztam is lelkesen.

Gyerekek izgulnak, hogy vajon mit kapnak az útról, én csendben reménykedem, hogy nem H1N1 vírust.

Gyermekeid és én is, valamint számos egyéb rokonod Boldog Szülinapot Kíván, csókoltat családod, Mi

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr451264720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása