Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2009.02.20. 08:54 winninger jolán

na még egyszer...

Ugye, a technikai malőrök...az a fránya publikál gomb megtréfált, no de lesz ez még pörgősebb is...s ha már lesznek a cikkben roma dolgok, kipróbálom a videót is...Használd a tovább gombot!



Ma még tart a facér napom, este aztán jön mindenki, aki tud. Jó volt. Semmi értelmeset nem csináltunk, elmentünk haverozni, estig ott voltunk, aztán belealudtunk mind a hárman a finduszos könyvbe, szóval ennyit a magány kihasználásáról. Ha egyszer úgy dobná a gép, hogy egyedül élő nőnek kéne lennem, szerintem nem lenne akkora törés az életemben, nem számítva az érzelmi sivárságot, na azt nem tudnám feldolgozni, meg egyedül kiszikkadni.

Ma nem megy senki sehová, mármint suli és ovi, ugyanis sí szünet van. Én meg könnyelműen bevállaltam egy állatkertezést, értitek, mínusz 5 fokban mi szart lehetne csinálni, mint ott bóklászni, világos, de ebbe már beleszaladtam.

Aztán arra is rájöttem, hogy mit szeretnék csinálni házon belül: Videó riportokat. Mióta nyomul az indapassz, azóta egyre több van az indexen, ezeket meg szívesen csinálnám, igaz, az írás fűszere kimarad, de valami új legalább. Ki is találtam, hogy az utcában van egy cigány nagymama, aki egyedül neveli az unokáját nagyon régen, no, adok némi pénzt, talán akkor bevállalja.

A cigány kérdésre visszatérve, a napokban egyre több okos távoli rokon bombáz hülye, cigányozós maillel. Tudom, hogy nem válogathatom meg őket, de nagyon viszket az ujjam, hogy válaszoljak nekik. Egyszer kifejtem majd, hogy mit gondolok erről az egész témáról bővebben, most rohannom kell, de elszomorít, hogy lassan rohadtul nem tudom, hogy miről írhatok és miről nem, mert sokan olvassák ezt is és hülye helyzetekbe tudok kerülni, no mindegy.

Szólj hozzá!

Címkék: vegyes


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr32954206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása