Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2009.03.23. 08:58 winninger jolán

Még mindig cirkusz kint és bent

Nem is szóltam arról, hogy amíg én a gyerekekkel cirkuszban voltam, egy sokkal nagyobb cirkusz is munkálkodott, csak éppen a szereplők jóval több gázsit lapátolnak, mint az oroszlános részleg. Anyám drámai hangon telefonált, miközben rongyoltunk a Hungárián, hogy "Na most mit szólsz, mi lesz most" nekem meg fingom nem volt, hogy miről beszél, ráadásul tele volt a város rendőrrel, pöcsöm kihangosító meg nem működött és egyre idegesebb voltam, hogy mit drámázik, amikor én konkrétan a túlélésre hajtok a hétvégén a két gyerekkel.Szóval burkoltan valami olyasmit mondtam neki, hogy felőlem titkon hozzácsatolhattak minket Szudánhoz is, azt is leszarom, de azért gyorsan utána csattogtam a dolgoknak.

Két nap konzekvenciája pedig az, hogy zseni volt, aki ezt a forgatókönyvet kitalálta, de komolyan. Így, vagy úgy, ebből mindenképpen jól,legalább is jobban jön ki az mszp, mint eddig azt gondolni lehetett, a Fidesz pedig ott pislog a f@sz szopottabbik végén. Most hirtelen kiderül, hogy programjuk az nincs, a Gyurcsány takarodj lejárt, és bárki kerül bele a miniszterelnöki székbe, csak mutogatni lehet rá, na ugye, neki sem ment. ha pedig megmarad Gyurcsány, az mszp is mutogathat, thanks, megtartottatok, pedig eddig az volt a fő kampányotok, hogy húzzak a radaiba.

A választási kampány tehát megkezdődött, igaz, ha bejön az elemzők 30 százalékos előrehozott választási esélyjóslása, hamarabb kiderül, de legalább előbb tudja meg minden kedves jobb-hű barátunk, hogy Orbán sem fog varázsolni. Mondjuk nem lennék szomorú, ha azt a négy évet, ami itt lesz, valahol határon kívül figyelhetném, már kompromisszumot kötnék egy jól szituált, német kisvárossal is...

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr591019614

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.23. 09:37:18

A baloldal húsz legjobb miniszterelnök-jelöltje, I. rész Az index és a Népszabadság is külön cikket szentelt Gyurcsány lehetséges utódainak, és Tóta W. Árpád is türelmetlen, neveket akar hallani. A Konzervatórium most összegyűjtötte a modern magyar balold…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása