Friss topikok

  • gy...: Kapsz a hozzászólásról emailt? (2023.03.29. 16:44) 10.20.
  • kutyáslány: Ez egy ilyen beszivecskezendo poszt. :-) (2018.06.23. 20:14) 06.20.
  • kutyáslány: Hogy vagy? Rendben vagy? Merre vagy? (2017.03.31. 08:40)
  • Vaga: Azok tényleg :) (2016.11.28. 18:59) 11.26
  • Vaga: EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Húzogatod jobbra? (2016.11.22. 19:38) 11.21.

2009.02.26. 08:20 winninger jolán

celeb betegség

Most, hogy programajánlót kéne írnom, eszembe jut minden, csak az nem, hogy mi a nyavalyával kezdjem a szokásos bevezetőmet, ami lassan amúgy is olyan, mint az időjárás jelentés.Most hideg van, de várjuk a meleget. Most buzi meleg van, jöjjön már egy kis hideg...A poszt végi érdekesebb dolgokig csóri olvasó el sem jut, mert elszottyad az elején töményen érkező Kolompos és Gryllus dömping után. Elhatároztam amúgy, hogy tényleg, soha, soha nem szólok vissza, nem válaszolok egy kommentelőnek sem. Múltkor mondta a gyapjas, hogy a kolléganői olvassák a cikkeket és szörnyülködtek, hogy mennyi idióta van, nem is olvassák, csak a posztokat. Azt is az után, hogy kiválogatják, ki írta. Jól teszik, én már egyáltalán nem olvasok posztokat, még akkor sem, ha jónak tűnik a címe alapján. A sajátomat is fárasztó visszaolvasni, nem hogy...A kommentekbe sajnos bele bele nézek, persze csak hogy a vérnyomásom a helyére billenjen.

Azon gondolkodtam a múltkor, hogy mi lesz velem, ha olyan helyre kell írnom, ahol nincs semmi reag. A MAG-os cucc például sokkal nagyobb kaliberű, mint az összes porontyos cikkem együtt, még is leszarom, mert kiadtam a kezemből, aztán sanyi. A "népszerűséghez" (esetemben ez azért erős túlzás:) ) hozzá lehet szokni, s aki a munkáját mások előtt végzi, akárhogy, akármivel, némiképpen közszereplő egy picit. És tökéletesen megértem azokat a celebeket, akik mindegy mivel, de képben legyenek, mert kvázi akkor érzik csak, hogy élnek, ha valahol róluk van szó. Nos, ezen próbálok erősíteni, hogy leszarjam, ki olvasta, hányszor és hogy megjelent-é. Csak jó legyen és fizessenek érte:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vasmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr81966809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása